THE SINGLE BEST STRATEGY TO USE FOR خواص عسل

The Single Best Strategy To Use For خواص عسل

The Single Best Strategy To Use For خواص عسل

Blog Article

برای تولید فقط ۱ کیلوگرم عسل طبیعی به بیش از ۱ میلیون گل و بیش از ۴۰ هزاربار پرواز زنبورها نیاز است.[۱۹] هر زنبور در هر بار پرواز نزدیک به ۴۰ میلی‌گرم نکتار با خود حمل می‌کند. ویژگی مهم عسل آن است که در طولانی مدت فاسد نمی‌شود.[نیازمند منبع] برای نگهداری بعضی مواد به دور از فساد هم از آن استفاده می‌شود مثلاً شاه‌توت را با آن مخلوط می‌کنند و هر چند روز یک بار آن را وارونه می‌کنند تا عسل به همه جای آن برسد و بدین طریق شاه‌توت تا یک سال فاسد نمی‌شود.

اما باید توجه داشته باشیم که بسیاری از این خواص هرگز مورد آزمایش قرار نگرفته‌اند و به همین دلیل فاقد ارزش علمی هستند.

خواص عسل طبیعی در طب سنتی چین نیز مورد توجه بوده است به طوری که عسل در حدود ۲۰۰۰ سال پیش در چین در درمان بسیاری از بیماری‌ها استفاده می‌شده است، که معمولا به همراه زهر زنبور، گرده گل، بره موم، ژل رویال و یا دارو‌های گیاهی دیگر مورد استفاده قرار می‌گرفته است.

درمان سرفه و گلودرد ناشی از سرماخوردگی و آنفولانزا با عسل

بسته به اینکه زنبور از شهد چه گیاهی تغذیه کرده باشد و عسل برای کدام منطقه‌ جغرافیای باشد مقادیر بالا می‌تواند در یک بازه متغیر باشد.

دلیل این اختلافات احتمالاً به میزان و نوع آلرژن و واکنش های شخصی به عسل برمی گردد.

عسل‌های تقلبی click here موجود، نه تنها به سلامت شما کمک نمی‌کنند بلکه ممکن است باعث بیماری‌های جدی نظیر دیابت شود.

پیشینه کاربرد عسل در مصر دست‌کم به ۲۲۰۰ تا ۲۶۰۰ سال قبل از میلاد مسیح می‌رسد.[نیازمند منبع] مصریان قدیم از عسل دست‌کم به صورت ۹۰۰ فراورده بهره می‌برده‌اند.

عسل طبیعی یک محصول طبیعی و گران بها است، و برای تشخیص کیفیت و اصالت آن، فاکتورها و استانداردهای مختلفی وجود دارد:

اغلب میکروب‌ها در عسل رشد نمی‌کنند و به همین علت، عسل مهروموم شده تا هزاران سال تخریب نمی‌شود.[۷][۸] عسل همچنین به علت اسیدیته خاص، مقدار بسیار اندک آب و وجود هیدروژن پراکسید به سختی فاسد می‌شود[۹] و از همین روی نگهداری، انتقال و تجارت آن آسان است.

این عسل در کشورهای حاشیه خلیج فارس به عنوان عسل جنسی نیز شناخته می‌شود.

در این نوع تقلب چیزی را تولید می‌کنند که از نظر ظاهری شبیه به عسل است ولی کاملاً مصنوعی است و هیچ زنبور عسلی در تهیه آن دخالت نداشته‌است!

همچنین، مواد آنتی اکسیدانی مانند فلاوونوئیدها و فنولیک ها به عنوان آنتی باکتریال ها عمل می کنند.

به دلیل اهمیت بالای زنبورعسل در گرده‌افشانی و افزایش باروری محصولات کشاورزی و میوه‌ها، سازمان جهانی غذا و کشاورزی یا فائو روز ۲۰ مه هر سال را به‌عنوان «روز جهانی زنبور» نام‌گذاری کرده‌است.[۱۳]

Report this page